Skolan!

Tja! Yeaa. läs rubriken. nu har vi typ håltimme. Mer uppdatering kommer när jag kommer hem hoppas jag!

KYSS

Snackar ...

Tjo! snackade precis med velle pelle. Imorgon vi ha skolfottografering. Vet ej vad jag ska ha på mej :S Några tipps? Jao. en sak bara när jag snackade i tele med vendela berättade hon en massa saker som hade hänt. Asså chiiiiit! Om du nu läser detta så kaxa inte med mina kompisar? Okej? :O
Men ska dra nu !


KYSS!

Tja!

Hej just nu skypar jag med finaste Sofia softén och sötaste Vendela samuelsson. Sofia vill att jag ska skriva något om henne så här kommer de lite: Hej sofia! haha. du är en sjukt fin person som jag tror att jag kommer bli sjukt bra kompis med. Vi har träffats ett par gånger och vi går ju i samma skola. Du är så rolig! när jag vickan du å carro skulle gå till centrum så la du dej bara i en buske för att du "kände" för de Haha! Du har galet cool röst också. Japp. men nu har jag precis duchat. Har ju varit på innebandy träning. Men imorgon börjar jag 8:10. Efter ska jag typ följa med vickan å träffa sebastian heden? Liten bild kommer på min tå så

KYSS


Löss? :S

Tja! Ja har typ löss? har medel i nu! Luktar lakris! Men nu är jag med min Velle. Snart ska vickan komma tror jag! Sen vid 6 har jag träning. men ska gå nu!

KYSS!

Ajj....

Jag vet jag suger på att blogga.. men hinner lixom inte med de ibland. Men idag har jag stått i en caffeteria. Najs, men de var 200 grader där inne. När vi va där kom Klabbe och Alex. Vi hade najs. men jag gjorde illa min tå. Den är typ bruten. den är aldeles svullen och blå :S allt händer värkligen på söndagar. Förra söndagen stukade jag båda mina händer. Aja. Hoppas att det blir bra till imorgon XD
Just nu chattar jag med pontus :) Najs som F*n (or nott!) Imorgon ska jag börja 9:15! I ny klass också! Hoppas att dom har bra lärare. Men nu ska jag ta ett fotbad å de om tån blir bättre

KYSS!

BADKAR!

Snart ska jag badaa

KYSS

Ny klass på måndag!

Japp. Läs rubriken. På måndag flyttar jag från 7e till 7c. Najs, då får jag gå med mina två älsklingar vickan och vendela. och sen klabbe, dennis, jonte, leo och sen ska alex kanske byta dit också! :)

Vet att de har varit dåligt med bilder. Syrran har kameran..

KYSS

50 klubbor på två dagar??

Tja! hur mår alla? Själv mår jag vel sådär. Ont i hälen. men men... Ja, idag har jag spelat match mot huddinge. Tyvär gick det inte så bra. Men sånt händer. Imorgon ska jag springa bellmanstaffet. 5kilometer. Pallar nog inte hela, men man får vel halv jogga.

KYSS!

 

 


Fotboll.

Tja. Just nu sitter jag å tittar på fotboll och skypar. Jag skypar med 2 skummisar velle å jonte. Imorgon ska jag nog till skolan, efter ska ja nog träffa Anna och Vickan. Japp men nu ska jag skypa vidare med mina små älsklingar!

KYSS!


Skype.

Tja. Vad gör alla? Själv gör jag inte så mycket, skypar med Jonte, Markus och Velle. Idag har jag varit med klassen på ågesta. Det var någon konstig grej som vi skulle göra. Imorgon börjar skolan på rigtigt, eller de säger mina lärare. Ja, Ikväll eller typ vid halv 5 ska jag på träning. Najjjjsss.
Efter min träning ska jag och vickan dra och träffa Kappe och Jesper. Men ni får ha de bäst!



KYSS!

Tess gästbloggar, IGEN :D

tjatja :)
Sitter och snackar med Frida, Vendela & Sofia. Dom sitter och målar sina skåpnycklar. Det gjorde jag igår xD haha.
kommer inte på något att skriva?? haha, ÄLSKAR DEJ FRIDA !!


2 dagar i skolan!

Tja! har inte haft rigtigt tid med att blogga. Skolan har ju lixom börjat. Yeaa! Min klass är Ok men lärarna Konstiga. Ena pratar som en Groda den andra har typ sidecut och är typ 60 och den 3 har fläsklepp och deråt näsa XD Men iallafal. Just nu snackar ja me velle på skype. Mer innlägg kommer förhoppnings vis ikväll!

KYSS!

Fotbolls match!

Tjaaabaa! Snart så kommer vickan å hemtar mej. Vi ska ju möta Bajen. Najjss som F*N! Jag är sjukt taggad. Jo juste i går skaffade jag Skype. Moa och Tess hjälpte mej! fast jag fattar fortfarade ingenting XD
Jaa. Imorgon börjar skolan. Najssigt! Btw. Jag vet inte vad jag ska ha på mej (tippss?)
Jag hinner tyvär inte blogga nått mer just nu men lite senare!

KYSS!


Bjuder!

Söt!

Du är så sjukt söt!<3

Ny chatt!

Tjena! Nu sitter jag inne på datan och har precis laddat ner en ny facebook chatt. Riktigt najjsig faktist.
Imorgon har jag fotbollsmatch mot bajen! Dom ska vi bara vinna över. Är så taggad!!!!

KYSS :)


Det finns bara tre ord jag kan utrycka mej med JAG ÄLSKAR DEJ!

So we are crazy.
Together we party.
Together we cry.
Kept every secret.
Cause we are bestfriends to the day that we die.


<3


Är med och tävlar!

Tja! Är med och tävlar om veckans blogg


>>HÄÄÄÄR<<


5- 2!

Tjeeennare! nu har jag precis duchat. Har varit på fotbolls match och vi vann med 5-2 som ni ser på rubriken. Arvidsson gjorde 2mål, jag gjorde 1mål, carro gjorde 1mål och emma jh gjorde 1. Dom andra fick bara två skit mål ett var en straff som inte ens skulle vara de, en tjej ramlade och fick straff vi rörde knappt henne. De andra var offside med kanske 3 meter (domaren var SÄMST). Ni kanske fattar de! Men iallafall, nu sitter jag hära med vickan vi ska snart äta (i hope). Det blir väl lite mys idag hoppas jag för det regnar ute :S Jahap. På måndag börjar skolan är faktiskt taggad. Ny skola, ny klass, nya kompisar.

KYSS!

LÄNKBYTE!

Länkbyte med fiiiinnassstttee!!!



Tryck >Här< för att komma till hennes fina blogg!

En underbar kille? Ehh

Tjaabaa! just nu sitter jag hära med vickan och garvar så att vi får ont i magen! Det va såhär en kille skrev till mej och började hålla på och så. Sen idag skrev han nått på min profil och sen skickade han den hära länken till mej >>http://www.youtube.com/watch?v=h8MC4qJxGnM<< Han e sjukt ful!!!
Men vi ska inte vara uppe så länge till för vi ska upp tidigt.  Så KYSS!

Ny tjej.

TJAH!! Har precis varit på träning. Det var en ny tjej där. Hon heter Ebba. Snart drar jag och vickan till mej och äter. Sen sover hon hoss mej också. Imorgon har vi en match mot tullinge och gissa vad?? Vi har ingen målis. Ajajaj.. Fast linn får vell stå hon e iallafall GRYM!  Blir kanske ett litet innlägg ikväll, Puss Puss!

Då är det vell dags att börja städa!

Helluu! snart måste jag ta och städa mamma och pappa kommer hem idag och jessica har åkt och jobbat. Så jag kommer få städa bort allt från i går :(. När jag har städat klart ska jag dra till vickan vi ska ha najs, kanske blir lite bilder. Tar iallafal med mej kameran. sen vid klockan 4 idag har jag fotbollsträning. Ska bli sjukt najs! Har lite tränings värk i magen men det kommer gå över. hoppas jag!


Jag imitten! XD


Mys!

Hejsan! Just nu sitter jag och tittar på film med min älskade syster.
Imorgon ska jag inte göra nått speciellt fram till 4 för då har jag fotbollsträning :)

Hare bäst!


Jultidning??

Tja! Just nu sitter jag och tittar på världens sämsta pojkvänn på tv11. Idag har jag varit en sväng i Centrum köppte skavsårs plåster. Lite senare åkte jag en sväng till min kära farmor och sen till min kära mormor och min kära morfar.


Centrum snart!

Tja! snart drar jag till centrum och köper sksavsårs plåster! :)

Träningsvärk.

Hello! Just nu sitter jag och tittar på room servis. Ja. Idag vet jag inte rigtigt vad jag ska göra. Mina föreldrar och min bror har åkt och kommer hem imorgon, och min syster ska åka och jobba. Vad ska man hitta på då?? Alla kompisar är ju på UNG08 eller Grönan. Någon idée?
Jag lovar bilder kommer under dan! så ni får ha tålamod!

Puss!

<3

Du är så fin!


Russin? :O

Tjoo!, En fråga varför blir man ett russin när man badar eller duchar för länge? :O
Btw, Nu har jag precis badat klart och sen har jag rakat mina ben, Så skönt! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra ville åka in till grönan men jag kom på att jag inte hade några pengar.. Och då blir det ju svårt. 
Föresten min mamma pappa och bror åker bort så jag får vell ha lite mys med min syster. 
Men just nu när jag letar efter min kamera så ser jag att den inte ligger där den ska! Så jessica om du ser det här kom hem med min kameraaa!!!!!!!!!!!!!!!!! NU!

Puss och Kram!  


Dålig uppdatering.

Tja! Hur mår alla? själv mår jag sådär:S har tränings värk över allt. Jahapp! Igår var jag ju somsagt med filippa och johanna! Najs som F*N! Hem fick jag med mej en tröja ett par tights och en Relaxing eye mask (bilder kommer). Igår kväll hade vi innebandy fys. Inte jobbigt "alls" Nej, nej.
Idag har jag varit med velle & vi båda tog hål i örat!. Men typ för 20 minuter sen kom jag hem från min träning! Kul! (som vanligt XD). Det kommer lite bilder lite senare för nu ska jag gå och bada!

Byee! :)






Träning!

Snart drar jag på träning mer bloggande sen!


Snart drar man med bästa brudarna johanna ...

Snart drar man med bästa brudarna johanna och filippa till skhlm:) <3


Skyst att få höra att att man ser ut som e...

Skyst att få höra att att man ser ut som ett emo:-(


Nytt hår!

Tjaa! Idag har jag varit hoss frisören! Fixa
de mitt hår (bilder kommer, inga batterier på kameran). Sen har jag varit i farsta med Jessica, Vickan & Velle. Hittade ett linne och ett örehänge! Ikväll ska jag på träning och så.... Jaaahapp har inte så mycket mer att säga Puss! :D

 


Frisören!

Frisören!


<3


Love Cards

Jaaoo!

Heeej:) Hur mår alla? :O, själv mår jag Ok. Lite ont här och där men annars är det vell bra!
Idag har jag spelat match! vi vann med 1:0 :) Det är iallafal bättre en förlust!
Imorgon ska jag till frisören och klippa men och färga håret. Velle och vickan ska också med, för dom ska också fixa sig.  Hoppas att det blir sjukt snyggt. Men nu ska jag "städa" mitt rum.
Puss&Kram!


TESS IS IN THE HOUUUUUSE !

tjatja :)
Tess här. Frida är just nu på kräftskiva och jag har tråkigt så tänkte slänga in ett litet inlägg åt henne :)
Idag så åkte jag först hem till Frida, sen tog vi 2 bussen till Stuvsta Centrum och mötte upp Johanna och Filippa.
Vi köpte dricka och typ.. aa något? sen drog vi hem till Frida igen och bara chillade?
Imorgon har vi match mot Aspudden. förra gången vi mötte dom vann vi med 4-1. så jag känner för att spöa dom igen ;)
ikväll ska jag bara vara hemma, mysa med familjen framför tvn typ.



FRIDAS PALCE

hejsan hoppsan lillebror, johanna här!
Just nu sitter vi hemma hops frida i hennes rum och lysnar på musik och äter glasspinnar asså någon choklad sak och vi dricker läsk. Vi snackar o9m lite allt möjligt och planerar planer för ung08 haha om du är där kommer du se oss! HAHA.. nu vet jag inte vadd jag ska skriva mer.. Så Puss & hej!


                                                              Coolingar där asså :)


Tja!

Hej bloggen det har varit lite dålig uppdatering från mej. Fast har lixom inte hunnit har haft innebandy skola och sen har jag varit med kompisar. Igår va vi ju på heron city. Vi bowlade XD men jag fick skavsår :S Efter innebandy lägret så gick jag vickan och tess hem till vickan för vi skulle åka och titta på när Lollo spelade. Dom vann med 12-1. Idag har vi badat och haft tipps runda:) för mej och tess gick det inte bra.. vi blev diskade för vi "råkade" titta på varandras svar, och vi skrev exat samma sak! Tihihi.. Imorgon ska jag kanske åka en sväng till stuvsta och titta på jeans ska kolla med vickan om hon vill hänka!?
Förhoppningsvis skriver jag mer imorgon! Puss&Kram!



tihi!

Reggad på Commo.se :)

Jag tess och nalle!


Tess!

Tjena! Idag har jag varit på Innebandy läger. Det har varit jätte kul hitills iallafall! Ikväll ska jag kanske dra hem till Tessi och hare najs! Jao.., Imorgon ska vi åka till Heron Citty med lägret!
Men men nu ska jag fixa ett videoinnlägg! Puss och Kram!

Jag älskar dej Frida min underbara fru :) ...

Jag älskar dej Frida min underbara fru :) pusss <333


Tjabado !

Tja, vickan här! Idag har vi varit på innebandyläger som ni kanske vet, JAG skriver nu för att Frida är på toa, och tess sitter inne i mobilen :P
Vi ska kolla på film nu, tror jag. Sen ska vi nog sova hos mig. Hoppas det! Men aja, vi ska nog kolla på film nu iallfall. Puss :)


Mysan & Vensa!

Hejsan, idag har jag varit på innbandyläger kulkul! Jag fick pris för någonting och då fick jag en klubba. Nu sitter jag med My och Vendela och kollar på Tre kronor. Ikväll blire myspys med dessa två sötnosar + finaste Vickan. Wiiiiie! Vi ska äta på pizzarian och sen ska vi hyra film och så. Myyys! :D Vi kommer ha de bäst, hoppas ni får de också!


Bilder!!!!!!











Mycket mer bilder kommer!<3

Bästa!

 


Sun Cup!

Tjjaa bloggen har faktiskt saknat att blogga medans att jag har varit borta men jag har haft det sjukt bra! I torsdas så ålkte vi till karlstad tess och vickan satt i min bil. Vi hade skoj lysnade på musik laddade ner musik. När vi kom fram åt vi middag. Kommer inte ihåg va det blev.. men iallafall. Efter maten drog vi ner och bada, det var fett varmt typ 25 grader. vi gick och la oss vid halv 11 för att vi skulle upp tidigt fast det gick inte att sova. Men när vi vaknade gick vi upp åt frukost och taggade till match! vi spelade tre matcher första dagen första blev lika, andra vann vi, och tredje förlorade vi. Men dagen därpå skulle vi ta igen! Första matchen gick som planerat vi vann kommer inte ihåg med hur mycket men men. andra matchen gick åt skogen men dom vi mötte var rigtigt bra.. Efter den matchen laddade vi upp med fika och choklad. tredje matchen vann vi och jag gjorde ett mål (stolt). vi kom 3 i våran grupp så vi fick möta 2 i andra gruppen. Så idag när det var dags för kvartsfinal så gick det Blääh! Men jag var stolt endå vi hade gjort en bra cup endå. Men jag hade skavsår så jag hade skiiit ont. Imorgon ska jag på innebandy läger med Tess & vickan! ska bli fett niceee!

Bilder kommer!

 


heyy allihopa :)

det kommer bli världens sämsta uppdateringen för jag ska dra iväg strax ska blogga färdig haha :) men vi hörs senare ;D i bästa fall imorn :)

love you
/ http://ggullis.blogg.se


sorry :$

hej allihopa ni som läser ;( sorry frida me din statistik har gått ner väldigt mkt nu :o så alla vet suger jag på att blogga ;) men ajja efetrsom det nästan inte e nån kvar som läser så finns det inga ord kvar för denna blogg uppdate ya later ;)

höhöh
/ http://ggullis.blogg.se


guuddnatt ;)

ajja jag ska tyyyyyyp sova nu men aa vi hörs imorn :D eller juste det kanske blir liiite dålig uppdatering :o ska iväg och fixa en grej så vi kanske kanske hörs imorn kväll? :)

hihi gulliga friida ;)
/ http://ggullis.blogg.se


heyy :')

vad händer med er idag då? haha vad vill ni att jag ska skriva om dom dagarna jag bloggar här? kommentera vad ni vill att ja ska skriva om så skriver jag ;) haha men kyssar från
http://ggullis.blogg.se

haha det var en bild från igår haha :) lite muppad lite bättre ;) <3
KyssN


hej hej

hej allihopa jag är Fridas "hemlige" gästbloggare som kommer att blogga här under helgen asså fram till söndag :) hoppas ni fortfarande läser ;) Nu ska få veta lite om mig :)
Namn: Moa Kujanpää Chou
Ålder: 13
Övrigt: jag är allmänt bäst ;) <3
Det är allt ni behöver veta om mig just nu ;) <3

Hälsningar från http://ggullis.blogg.se
:D


Packa:)

Tjena! hur mår alla?? Själv mår jag bra lite ont i magen bara!:S  Vid 2 tiden ska vi åka  till stuvsta ip för att möta upp laget och sen åka mot karlstad :) Jihaa! Tess och vickan ska sitta i min bil. Tess på högerkanten jag imitten och vickan på vänster kanten :) Jag tar självklart med mej kameran så det kanske blir lite bilder! Ja juste... måste typ packa nu för jag pallade inte göra det igår. Men ni får ha det bäst!
Puss & Kram FRIDA!


Fin bild på vickan!:)

Jag!:)

Min underbara fru!


Asso shiit., Jag vet inte vad jag ska säga. Denna person som ni ser på bilden är helt j*vla underbar. Jag kan inte beskriva henne med ord, Det går bara inte. Hon är helt perfekt det är det enda man kan säga!. Hon är alltid så snäll mot mej och hon betydet mest!

>Tryck här för att komma till hennes fina blogg<

P.S HON ÄR MIIIIN ÄLSKADE FRU!


Svar på frågestund:)

           A om Frågestund?! :):

Hur gammal? 12år.. 13 den 7september :)
Hur lång? 1,52typ :)
Favoritmat? Tacos eller kött
Bästavän? Har många:)
Bästa låten? moment i mett you med vincent :)
Victoria eller Vendela? Kan inte välja mellan dom. Dom är underbara båda två :)

Carro
om Frågestund?! :):

Hej Frida finast i världen!
Varför börjar du inte Aspudden med mej och dom andra?
Det var avståndet och vet ej om jag skulle tröttna på fotbollen då :S
Ska vi göra ett länkbyte? Självklart!:)

din fru (; om Frågestund?! :):

Har lite frååååååågor till dej älskling ;)

1; vet du att jag älskar dej mest på denna jord?
Aeeeww.. nej det viste jag inte men jag älskar dej allra mest på denna jord!
2; hur lång är du? 1,52 i think:)
3; är du på g med någon just nu? Neeej :S.. men skulle vilja:)
4; läser du min blogg? Självklart <3 3 till 4 gånger om dagen !
5; skulle du kunna fråga lite frågor på min frågestund jag har just nu? Har redan gjort det älskling!
6; vem saknar du mest av dina kömpisar? :) Just nu dej! :) <333333333333333333333333333333333333

pusspusspusspuss ;**

 


Hejdå!

Hej., nu har jag precis kommit hem från min kusin Anton som fyller 10år. Grattis Grattis:) Innan vi gick till honnom skjusade mamma pappa och jag min syrra till arlanda. Hon ska åka till sin pojkvänn i Luleå. Asså jag måste värkligen packa men orkar inte..XD Juste jag måste ringa vickan nu!
ni får ha det gött! Puss :)


Bild på mej när jag var lite mindre:)


Packa Packa Packa...

Tjoo Bloggen;) Idag har jag ju tränat det var skojj. Efter de åkte jag hem fixade lunch och sen duchade jag.
Imorgon ska jag ju åka till karlstad så måste packa idag :/ Tess och vickan åker med mej dit två as grymma tjejer som jag älskar! så det kommer att bli NAJS! Har fixat gästbloggare men säger inte vem. det får bli en överaskning. Packnings lista kommer!:)
Puss&Kram!

Okej:)

Tjoo brehh! Idag har jag varit hoss Emma. Vi har haft kul spelat Wii, Badat, fikat. Imorgon har jag träning sen ska jag packa, men jag vill träffa nån så om nån kan hör av er!:) På torsdag åker jag till Karlstad. Om jag får pengar på mobilen kan jag mobil blogga men om inte får jag skaffa nån som kan gäst blogga:)
Men skriver mer imorgon! Puss och Kram! :)

En fin bild på den jag älskar och saknar! <3

Okej:)

Tjoo brehh! Idag har jag varit hoss Emma. Vi har haft kul spelat Wii, Badat, fikat. Imorgon har jag träning sen ska jag packa, men jag vill träffa nån så om nån kan hör av er!:) På torsdag åker jag till Karlstad. Om jag får pengar på mobilen kan jag mobil blogga men om inte får jag skaffa nån som kan gäst blogga:)
Men skriver mer imorgon! Puss och Kram! :)

En fin bild på den jag älskar och saknar! <3

Emms!


Roligt!

Minne för livet!

Hej!

Har inte så mycket att säga sitter och tittar på tv!
Hare gött!:)

Frågestund?! :)

Ni frågar jag svarar, ingen fråga är för dum!


Facebook?!

Tjoo! Dage idag har spenderats med Emma. Innan det var jag på fotbolls träning. Väldigt flummit om jag får säga det så. Imorgon har jag också träning. Kul faktiskt, har saknat de! Ikväll ska jag ut på middag med familjen.
Men skitit. E de bara jag som hatar facebook chatten?? oooh.. blir så irriterad!
Men ni får ha det bäst!

P.S Om du ser det här Emma så riiiinnnggg!!!!!!!!!!!!!!!!  :)


RSS 2.0